Stort Udvalg af nytårs cigarer i butikken i kastetvej 35 9000 Aalborg

Varekategorier

De fineste cigarer fra Cuba
Vores cigarer er alle af de fineste mærker fra Cuba. Cuba er klart det land i verden som producerer de fineste cigarer bedst kendt er mærkerne Cohiba og Montecristo, der helt klart er den mest eksklusive mærker i verden. Begge mærker er selvfølgeligt repræsenteret i vores sortiment.

La Casa Latina har indgået en samarbejdsaftale med selskabet Habanos S.A, der er det statsejede eksportselskab i Cuba for eksport at cigarer.

Helt ekstraordinært er La Casa Latina udnævnt til Habanos Specialist, hvilket normalt ikke kan opnås af nyåbnede butikker, der ikke har præsteret salg og viden om tobak i almindelighed og cigarer i særdeleshed.

At være Habanos Specialist, betyder at vi er en af 500 butikker i verden og en af 3 butikker i Danmark, som kan hjemføre og sælge helt specielle og unikke cigarer og at vi altid har et bredt udvalg i butikken. Endvidere betyder det at Ilma og vores medarbejdere umiddelbart efter åbningen opstartede en lang uddannelse gennem Habanos, således deres viden på sigt omkring cigarer vil blive blandt den bedste viden repræsenteret i Danmark.

Scroll to Top

Bekræft venligst din alder

Bekræft venligst at du er fyldt 18 år, inden du køber spiritus eller tobak hos La Casa Latina.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.