Produktbeskrivelse
SANCHEZ KAFFE fra Nicaragua.
Det meste kaffe i Nicaragua dyrkes i regionerne Jinotega, Matagalpina og Nueva Segovia, selvom der er en række mindre kaffeproducerende regioner som Madriz og Boaca.
Ligesom sine nabolande klassificerer Nicaragua sin kaffe efter den højde, de blev dyrket i.
- Over 1200 moh beskrives som strengt højvokset (SHG) , over 1000 moh kaldes højvokset(HG), og enhver kaffe under det omtales som Central Standard (CS). Dyrket i højder mellem 1200 og 1500 moh, har denne kaffe betegnelsen Strictly High Grown (SHG). EP står for European Preparation, hvilket betyder, at 100% af bønnerne er Screen 15+ med lav defekttolerance.
- Denne blanding kaldes Las Mimosas. Det er en Klassisk mellemamerikansk kop, der er et godt grundlag for espresso såvel som nøddeagtig filterkaffe, der holder solide chokoladenoter i kombination med en smule citronsyre. Vi håber, du nyder denne kop Nicaraguansk SANCHEZ KAFFE lige så meget, som vi gør!