Produktbeskrivelse
SANCHEZ KAFFE fra Brasil :
Brasilien er kent for sin geografiske vidde. Amazonas – bassinet trækker sig over mere end tusind kilometer, men en endeløs kystlinje indrammer landet i øst. I de centrale dele af Brasilien dækker Cerrado – Plateauerne staterne Goiás, Mato Grosso do Sul, Mato Grosso, Tocantins og Minas Gerais, hvilket gør det til en af de største kaffeproduktionsregioner i verden.
Kaffeproduktionen i Brasilien udgør omkring en tredjedel af hele kaffeproduktionen, hvilket gør den til langt den største producent på verdensplan i de sidste 150 år.
Der dyrkes både Arabica og Robusta ( Kent som Conilon), mens Arabica dominerer med en voksende andel på ca. 80%.
Kaffe fra Brasilien er beskrevet i detaljer: N Y 2 står for “New York 2” og referer til det maksimale antal tilladte defekter i henhold til fejltællingsmetoden på New York – børsen.
Det er kvalitetsmæssigt den højeste karakter. Skærm 17/18 definerer bønnestørrelsen.
Det er en af de største blandt brasilianske kvaliteter. Strengt blød, fin skål beskriver skålprofilen – og kræver en glat, ensartet og ren skål.
Den mest almindelige forarbejdningsmetode i Brasilien, der bruges til omkring 90% af de producerede Arabica – bønner, er den tørre proces, også kent som uvasket eller naturlig.
Hele kaffebære rensens først og lægges derefter i solen for at tørre i tynde lag på terrasserne eller tørres af tørremaskiner.
Kaffeplantager i Brasilien dækker ofte enorme landområder, har brug for hundredvis af mennesker til administrere og drive dem og producere store mængder kaffe.
SANCHEZ KAFFE fra Brasilien er mild, blød og rund smag med noter af marcipan og nødder.